Byggmesterforbundet og Proresult innleder samarbeid

Byggmesterforbundet og Proresult AS har gått sammen om videreutvikling av programvaren Proresult.

– Det gir medlemmer og kunder en komplett digital plattform med alle funksjoner integrert i ett og samme system, skriver de to i en pressemelding.

– Samarbeidet er et svar på medlemmers etterspørsel etter en mer helhetlig løsning hvor KS, HMS, timeregistrering, kalkulasjon og ikke minst elektronisk byggsøknad kan integreres i ett og samme system, sier Frank Ivar Andersen, daglig leder i Byggmesterforbundet i pressemeldingen.

– Det beste fra forbundets nåværende program er videreført i den nye løsningen, forsikrer fagkonsulentene Nils Jørgen Brodin, Jens-Morten Søreide og daglig leder Frank Ivar Andersen.

– Etter å ha vurdert ulike alternativer, var det Proresult som utmerket seg som den leverandøren som kunne levere løsningen vi var ute etter, til en konkurransedyktig pris, legger han til.

Proresult har siden 2004 vært på markedet med sine systemer for HMS/KS, elektronisk timeregistrering, mannskapsregistrering og kjørebok, med gode løsninger for integrasjon mot fakturering og regnskap.

Markedssjef Rolf Strømmen i Proresult AS.

– Gjennom avtalen med Byggmesterforbundet har vi fått knyttet til oss en partner med høy fagkompetanse innen KS/HMS og byggenæringen generelt. Det har vært svært verdifullt i arbeidet med å gjøre vårt produkt mer komplett, sier markedssjef Rolf Strømmen i Proresult AS.

Full pakke eller moduler


Proresults-system er bygget opp som en pakkeløsning, hvor brukeren velger de modulene man har behov for. Byggmesterforbundets fagkonsulenter har bidratt med innhold til ny KS/HMS-modul med maler for rutiner og sjekklister.
Fagkonsulentene Jens-Morten Søreide og Nils Jørgen Brodin forsikrer at det beste fra forbundets nåværende program er videreført inn i den nye løsningen, og at Byggmesterforbundet fortsatt skal bidra med det lovpålagte innholdet, samt yte faglig bistand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.