(Foto: Hultafors)

Digitale vatere

Hultafors lanserer solide, digitale vatere som sikrer nøyaktige målinger ned til en tidel av en grad.

Den største forskjellen mellom et digitalt- og et analogt vater er den elektroniske målingen som gir langt større presisjon. Vatrene kan også gi deg andre måleenheter som mm/m, prosent eller tomme/fot.

Med eller uten magnet

– Vi er stolte av å jobbe tett med håndverkere, og vi fikk faktisk forslaget om et lengre digitalt vater av en gulvlegger som arbeider med baderom. Presisjonen i våre nye digitale vater er en tiendedels grad som gjør sluttresultatet så nærme perfeksjon man kan komme, sier produktutviklingssjef Per Eriksson i Hultafors.

Måleområdet for vateret er 360° og delt inn i fire 90° soner. Den digitale delen slår seg automatisk av etter fem minutter for å spare batteri. (Foto: Hultafors)

Vatrene DM 60 og DM 120 har integrerte magneter som gjør dem lette å feste til metall, som for eksempel rør. For å holde vateret enda stødigere på plass har enden antiskli-funksjon i tillegg til å være slagbestandig.

For de som ikke behøver at vateret er magnetisk finnes modellen Hultafors D60. Den har samme funksjoner og følsomhet som DM-modellen, men har ikke integrerte magneter.

Robust utførelse

De uknuselige blokklibellene er motstandsdyktige mot ultrafiolett lys og temperaturendringer. Toleransen på libellene er ± 0,5 mm/m. Libellene har +30% forstørrelse og selvlysende reflektor for lettere avlesning.

Den digitale enhetens toleranse er i horisontal posisjon (0°) og vertikal posisjon (90°) ±0.05°, men for andre vinkler er det ±0.1°. Vateret er sertifisert i samsvar med IP65 og til utendørsbruk.

Du skifter enkelt batteri og den slår seg automatisk av etter 5 min. (Foto: Hultafors)

Vateret fungerer like bra opp som ned, da vendes de digitale tallene automatisk for enkel avlesning. Skjermen har bakgrunnslys for å lettere se tallene under ulike lysforhold, det er også mulig å spare på tidligere måleresultater.

Et lydsignal indikerer tydelig når man oppnår rette vinkler som 0° og 90°.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *