(Foto: Milwaukee Tools)

Batteridrevet kapp- og gjærsag

Milwaukees nyhet kan utføre opptil 500 kutt i 78 mm furuplank på en ladning.

Den ytelsen gjør at kapp- og gjærsagen kan likestilles med tilsvarende verktøy som drives på ledning, skriver produsenten.

Fra konstruksjon til finish

Kapp- og gjærsagen har en børsteløs motor, drives av Redlithium-ION batterier og har Milwaukees elektronikk som kalles Redlink Plus. Produsenten har utviklet en helt ny motor for denne sagen med 3 500 omdr. pr. minutt, slik at den kan utføre krevende kutt uten å gi opp.

Verktøyet skal levere samme kapasitet som brukerne forventer av en tradisjonell gjærsag, og kan anvendes til et bredt spekter av  snekkeroppgaver, fra konstruksjon til finish.

(Foto: Milwaukee Tools)

Innstillinger og arbeidslys

Sagen har dobbelt sleide som gir en maksimal skråkapasitet på 48° til venstre og høyre med stopp ved vanlige innstillinger. En justerbar sperreplate i rustfritt stål med 11 forhåndsinnstilte vinkler gir en gjæringsrekkevidde på 50° til venstre og 60° til høyre.

(Foto: Milwaukee Tools)

Med en sperreoverstyring kan brukeren låse sagen i posisjon for å få mer kontroll ved kapp i uvanlige vinkler. En LED-lampe lyser opp kuttlinjen, slik at det er enklere å utføre presise kutt når det er lite lys.

 

Med Milwaukee Tools nye12,0 Ah-batteri kan sagen utføre opptil 500 kutt i 78 mm furuplank på bare én batteriladning, noe som eliminerer problemer med ledninger eller hyppige batteriskifter, lover produsenten.

Den nye M18 FUEL 305 mm kapp- og gjærsagen med dobbelt sleide er fullt kompatibel med hele Milwaukees M18 -serie, som nå består av over 165 verktøy drevet av samme batteritype.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *