(Foto: Sortimo)

Hendig el-lastesykkel

Sortimo ProCargo CT1 kombinerer nyttelasten til et lite kjøretøy med manøvrerbarheten og fleksibiliteten til en sykkel.

Økende logistikk- og parkeringsutfordringer, forurensning og brennstoffutgifter skaper etterspørsel etter nye transportløsninger

Møt morgensdagens behov

Sortimo opplever en stigende etterspørsel etter løsninger som gjør arbeidsdagen enda enklere bak rattet. Derfor står Europas førende leverandør av innredningsløsninger til varebilen klare med en helt ny løsning, nemlig lastesykkelen ProCargo CT1.

(Foto: Sortimo)

– Den urbane luftforurensningen stiger i takt med tettere trafikk, kostnadene øker ved å eie en bil og det blir stadig vanskeligere å finne en parkeringsplass i byen. Disse utfordringene krever nytenkning for alternative transportmidler. Derfor har vi utviklet ProCargo CT1 som hjelper deg med å få en enklere arbeidsdag, som sparer tid og tar hensyn til miljøet. Dette forteller Sortimos daglig leder Ole-Andreas Pettersen og fortsetter:

– I likhet med en vanlig sykkel kan du enkelt manøvrere deg gjennom små passasjer og trafikkdempende soner i byen. Du kan kjøre forbi bilene som står i kø, og det er enklere å finne en parkeringsplass. Dette sparer deg for mye tid og forsinkelser. Takket være en kombinasjon av pedalkraft og elmotor har sykkelen ingen skadelige utslipp.

ProCargo CT1 er målrettet postbud til driftsansvarlige, samt ansatte ved sykehus, universiteter og lignede organisasjoner.

(Foto: Sortimo)

– Lastesykkelen gjør det enkelt å ivareta driften av relativt store fasilitetsområder med flere bygninger. Du kan for eksempel bruke sykkelen som et supplement til varebilen.

Pettersen understreker at ProCargo CT1 også har en positiv effekt på firmaets driftskostnader. Brennstoff, skatter og avgifter hører til fortiden. Samt utgifter til forsikring, reparasjon og vedlikeholdelse er mye lavere sammenlignet med et klassisk motorkjøretøy.

Kan tilpasses mye

Lange arbeidsdager med mange forskjellige oppgaver stiller store krav. Takket være de forskjellige innstillingsløsningene oppnår du en organisert, værsterk og stabil transport. Lastesykkelen fås i to forskjellige lengder som gir deg flere lastemuligheter.

(Foto: Sortimo)

Samtidig sørger det praktiske tilbehøret for god komfort og sikkerhet:

– Med ProCargo CT1 får du en holdbar og brukervennlig kjøreopplevelse på 3 hjul. I tillegg til en omfattende tyverisikring og et lettlest display er lastesykkelen utstyrt med hydrauliske skivebremser med blokkeringsmekaniske. Samtidig er mulighetene mange hvis du ønsker å gi sykkelen et personlig preg, avslutter Pettersen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *