Bygg Reis Deg blir enda større i høst

Et halvt år før Bygg Reis Deg åpner på Lillestrøm, er det solgt inn større messeareal enn ved forrige messe i 2019.

– Dette er svært gledelig og bekrefter at vi er på rett spor til å samle enda flere aktører fra ulike deler av byggenæringen. Vår visjon om å bygge næringens viktigste møteplass, står klokkeklart for oss, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS. 

 

Råd i tidlig fase

administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS. (Foto: Byggeindustrien)

– På grunn av den store interessen fra utstillere har vi valgt å utvide utstillingen med en egen hall for alle aktører som kan bidra med nyttige råd, løsninger og verktøy i «tidlig fase» av et byggeprosjekt. Det er her vi har det aller største forbedringspotensialet i byggeprosessen og derfor må vi følge med og legge til rette for at nettopp denne delen får ekstra fokus, sier Gunnar Glavin Nybø.

Digital hjelp

– I denne hallen har vi etablert en egen «Digital arena» hvor profesjonelle aktører skal finne hjelp til å bli mer effektive i planleggingsfasen. I tillegg har vi fått med oss aktører som skal vise hvordan både private og profesjonelle utbyggere skal ta i bruk den digitale byggesøknadsprosessen som Direktoratet for Byggkvalitet har lagt til rette for, forteller Glavin Nybø. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *