(Foto: DeWalt)

Ladbare 18V håndoverfres

Nye DeWalt DCW604P2 og DCW600N er kraftige, oppladbare maskiner som kjøres på 18V XR-batteri.

Produsenten mener de har utviklet en helt nye oppladbar modell med samme ytelse som en tilsvarende 230V maskin.

Smart fres

Hastigheten på DCW604P2 og DCW600N kan reguleres fra 16.000-25.000 omdr./min., noe som gjør det enkelt å optimalisere den 8mm store fresen til oppgaven. I tillegg er hastigheten elektronisk styrt slik at den holdes konstant uavhengig av materialets hardhet. Fresedybden har en kapasitet på 55mm og ved hjelp av en spesiell funksjon for justering kan man raskt og enkelt endre dybdeinnstillingen.

Det som er karakteristisk for DCW604 er at den har to forskjellige fresebaser: en til kantfresing og en til dybdefres. (Foto: DeWalt)

Det justerbare huset til dybdefresen har to sidehåndtak, og fresedybden kan finjusteres for maksimal presisjon. Det er også en smart spindellås på maskinen som sørger for enkelt og effektiv bytte av fresestål.

Praktiske detaljer

Maskinen er konstruert for å takle tøffe arbeidsmiljøer, for eksempel er motorhuset laget av metall samtidig som den er lett, velbalansert og har et ergonomisk design.To innebygde LED-lamper øker synligheten og sammen med den gjennomsiktige sålen er forholdene optimale for et perfekt sluttresultat.

Ved å koble det innebygde støvsugeradapterens til en ekstern støvsuger kan mengden spon og støv rundt arbeidsområdet reduseres.

For å legge til rette for enhåndsfresing i ulike posisjoner er det runde huset utstyrt med en gummikrage noe som gir et komfortabelt og trygt grep. (Foto: DeWalt)

For å øke brukervennligheten og sikkerheten har DCW604P2 og DCW600N også blitt utstyrt med funksjoner som motorbrems og mykstart, noe som reduserer risikoen for ujevne rykk og vibrasjoner ved start og stopp.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *