(Foto: ITW Construction Products)

Lett gassdrevet dykkertpistol

Den slangefrie, gassdrevne dykkertpistolen Paslode IM50 er velegnet til lange økter innendørs.

Det er viktig å tenke på mer enn effektivitet når man velger verktøy – som å ta hensyn til ergonomi og driftssikkerhet.

Optimal innfesting skåner kroppen

Arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til fravær i arbeidslivet. Ifølge Arbeidstilsynets rapport fra 2018* vises det at yrkesaktive i bygge- og anleggsvirksomhet oppgir høyere forekomst av arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager enn gjennomsnittet av andre yrkesgrupper.

For å forebygge dette er riktig valg av verktøy et av mange viktige tiltak, skriver ITW Norge.

Paslode IM50 er et velegnet innendørsverktøy med optimalisert vekt og balanse så man kan jobbe hele dagen uten å bli sliten.

(Foto: ITW Construction Products)

Rolf-Petter Dørum, Country Manager i ITW Norge forklarer:

– Håndverkere trenger å være på topp under store delen av dagen ellers er det en risiko for at man skader seg. Hvis man belaster kroppen feil kan det føre til langsiktige helseproblemer og derfor er det viktig å tenke på ergonomi – som både sikrer mer effektivitet og god kvalitet på sikt.

Enkelt og effektivt

Med Paslode IM50 får man en ergonomitilpasset og lett pistol med et lithiumsbatteri som lader raskt. Pistolen kan skyte opp til 10 000 skudd per lading og med sin vendbare beltekrok er den tilpasset til å bære rundt på arbeidsplassen.

(Foto: ITW Construction Products)

Dørum forteller:

– Det er et verktøy som kan brukes til flere forskjellige oppgaver på byggeplassen, i tillegg har den egenskaper som gjør at den kan brukes av alle – uansett erfaring. Paslode IM50 er enkel å håndtere, skyter raskt og kan dybdejusteres uten ekstra verktøy. Alt dette gjør at man kan enkelt holde energinivået gjennom hele dagen, forteller Rolf-Petter Dørum i ITW Norge.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *