De nye eierne (f.v.) Terje Braathen, Trond Engstrøm, Bjørn Åge Scheide og Ole Kristian Lundby er klare til å satse offensivt under navnet Mesterhus Innlandet AS.

Entreprenør og boligbygger går hver sin vei

Tidligere ansatte i Betonmast Rotstigen på Gjøvik vil satse mer på boligbygging, og kjøper opp Betonmast Rotstigen og Betonmast Rotstigen Salg.

Selskapene blir hetende Rotstigen og Mesterhus Innlandet. De får en tydelig Mesterhusprofil, lover de nye eierne i en pressemelding.

Det er de tidligere ansatte Terje Braathen, Trond Engstrøm og Bjørn Åge Scheide, og tidligere eier og ansatt Ole Kristian Lundby, som går sammen og kjøper Betonmast Rotstigen AS og Betonmast Rotstigen Salg AS.

Det etablerte byggefirmaet blir til Rotstigen AS. Salgs- og utviklingsselskapet får navnet Mesterhus Innlandet. Selskapet vil ha en tydeligere boligprofil ved å markedsføre Mesterhus. De nye eierne ser på kjøpet som en god mulighet til å videreutvikle selskapet. Alle ansatte i Betonmast Rotstigen beholder stillingen sin i det nye selskapet.

Eneboliger og leiligheter i Mjøsområdet

– Vi satser offensivt. Vi ønsker særlig å satse på eneboliger og leiligheter i Mjøsområdet. Og i disse dager styrker vi staben med ny byggeleder, sier daglig leder Terje Braathen.

Rendyrket entreprenør

Betonmast ønsker å rendyrke entreprenørvirksomheten, og selger Betonmast Rotstigen som primært jobber med småhusbebyggelse.

– For Betonmast har det vært svært viktig få inn riktige eiere av Rotstigen. Vi mener at den løsningen som presenteres i dag, gir grunnlag for den beste og sikreste utviklingen av selskapet. Det har vært et positivt tilskudd til Betonmast i de årene vi har eid det, og vi ønsker de nye eierne all lykke til på veien videre, sier Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast.

Stolt Mesterhus-medlem

Betonmast Rotstigen har vært Mesterhusmedlem siden 2002, men det er først nå de tar til seg Mesterhus-navnet. Braathen forklarer at navnebyttet har vært viktig for de nye eierne. – Vi er stolte Mesterhus-medlemmer, og ønsker å signalisere en tydeligere boligprofil. Mesterhus Innlandet skal erverve tomter, og regulere og selge boliger, sier han.

Støtter satsingen i Innlandet

Nina Olufsen, konstituert kjededirektør i Mesterhus, er glad for at selskapet ønsker å representere dem i Innlandet.

– Vi har hatt et godt samarbeid gjennom mange år, og kjenner selskapet som en solid og veldrevet bedrift. Innlandet er et viktig område for oss og navnebyttet gir Mesterhus en ny tyngde i dette området, noe vi selvsagt er svært fornøyd med, sier Olufsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *