Beste for britiske bilkjøpere for tredje gang

Mitsubishi L200 er for tredjegang kåret til beste pick-up av «The Carbuyer Award wins 2019».

Kåringen foregår i Storbritannia og består av 19 kategorier hvor bare de beste bilene i hver klasse er igjen til finalerunden. «Carbuyers» bruker et ekspertteam til å kåre vinnere. Teamet har bred erfaring, og har gjennom tiår testet tusenvis av biler.

– Det er ikke overraskende at eksperter kårer den til vinner, men veldig hyggelig, sier produktsjef Vegard Werner hos importøren i Norge.

«Modellen står seg godt»

– En helt ny L200 er nylig vist i produksjonslandet Thailand og den ventes til Norge høsten neste år, men dagens modell står seg godt. Den har noen unike egenskaper som åpen og låsbar senterdifferensial og tillegg låsbar bakre differensial. Bi-xenon, ryggekameramonitor, den er smarttelefon kompatibel og den er absolutt ikke undermotorisert med en kraftig dieselmotor på 2,4 liter som yter 181 HK, sier Werner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *