Byggmakker skal levere byggevarer til boligprosjektet Firkanten i Bodø. (Illustrasjon: HENT AS)

Fornyet storavtalen med HENT

Byggmakker skal som en av tre byggevareleverandører levere trelast, byggevarer og festemidler til HENTs prosjekter de neste to årene.

Utvalgte prosjekt tildeles av rammeavtalegruppen fra hovedkontoret i HENT.

Strategisk viktig

Byggmakker er veldig fornøyd med at HENT har ønsket å forlenge den eksisterende avtalen.

– Dette er en synlig bekreftelse på at vi har levert i henhold til gjeldende avtale, noe vi selvsagt er veldig fornøyd med. Det er viktig for oss å vise oss tillitten verdig og levere på de kvalitetskravene som en stor og viktig aktøre som HENT AS stiller til sine leverandører, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

Det er store volum i leveransene.

– Nå ser vi frem til å levere byggevarer på store prosjekter i regioner som er strategisk viktig for oss. I Bodø skal vi leverer byggevarer til prosjektet Firkanten, i Trondheim til Ranheimsveien og i Oslo til Alerisklinikken hvor den samlede kontraktsum er på nærmere 550 millioner for HENT AS,sier Gabrielsen.

Har en god partner

HENT er en nordisk entreprenør som utvikler og utfører alle typer byggeprosjekter. Entreprenøren har sitt hovedkontor i Trondheim, med avdelingskontorer i Oslo, Bergen,  Ålesund, Bodø, Hønefoss og Horten.

– Vi har det siste året fått stadig flere utbyggingsprosjekter og dermed har vi også økt innkjøpet av byggevarer. Det innebærer at vi må ha med oss leverandører som setter kvalitet i høysete og hvor det er særdeles viktig med god logistikk-leveranse. I HENT har vi som mål å levere fra oss 0-feil prosjekter og da må vi knytte til oss leverandører som forstår hva det betyr og som leverer på dette hver gang. Her opplever vi å ha funnet en god partner i Byggmakker, sier innkjøpssjef Thorbjørn Paulsen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *