- Fibo er ypperlig posisjonert for videre vekst, sier markedssjef Kevin Hægeland. (Foto: Fibosystems)

Fra lærling til markedssjef i Fibo

16 år etter at han ble Fibos aller første lærling, tar Kevin Hægeland over som ny markedssjef for Lyngdal-bedriften som har gjort veggpanel i våtrom like stort som fliser.

– Nå skal Fibo erobre hele Våtroms-Norge, sier den nye markedssjefen som kan se tilbake på en lang og trofast karriere i bedriften.

Les også: Nye muligheter med veggpaneler

Ansvar for alt salg

– Vi har for lengst bevist at vi er kommet for å bli. Fibo veggpanel finnes nå på like mange bad som fliser og andre typer veggbekledning. Det er gøy å se at stadig flere oppdager produktfordelene våre, sier Kevin Hægeland.

Sørlendingen var faktisk den aller første lærlingen i Fibo da han kom til bedriften i 2002. Siden har han klatret i gradene og bekledd en rekke roller, fra kundeservice via salg på veien til produktsjef.

Nå tar han steget fra markedssjef for eksport til å få ansvar for alle salgs- og markedsaktiviteter i Norge.

Økt digital satsing

– Jeg har en del av historikken inne, det kan du si. Men grunnen til at jeg nå tar denne jobben handler om det som skal skje fremover. Vi har veldig mye spennende på gang, sier Hægeland.

Han forteller at det vil komme både produktnyheter og andre initiativ som skal sette Fibo ytterligere på våtromskartet. En økt digital satsing har allerede materialisert seg i blant annet helt nye nettsider og digitale opplæringsverktøy, der trinnvise monteringsfilmer etterfølges av spørsmål man må svare rett på for å komme videre.

Fibo vil også oppdatere kolleksjonen for Kitchen Board og benkeplater for å svare på nye trender, er klare med en ny innvendig hjørnelist for veggpaneler og jobber også med en ny løsning for cisternetoppen.

Store investeringer i fabrikken

– Fibo veggpaneler og Kitchen Board for sprutsonen på kjøkkenet er enkelt å montere og vedlikeholde. Du kan spare mye tid på å sette opp veggpanel på 1,5 m2 sammenlignet enn én og én flis på 10×10 cm, og det skal vi gjøre enda bedre kjent, sier Hægeland.

Alle veggpanelene fremstilles av PEFC-godkjente tresorter, med en egen EPD som kan brukes som del av BREEAM-sertifisering av større byggeprosjekter. Samtidig har man valgfrihet gjennom flere hundre dekorvarianter som tar opp i seg det det beste fra moderne skandinavisk design.

– I tiden jeg har vært her har det også skjedd store ting på produksjonssiden. Vi har nå en moderne lavutslippsfabrikk i Lyngdal, med nærhet til hjemmemarkedet og kontroll over hele produksjonslinjen. Det gjør at vi er ypperlig posisjonert for videre vekst, sier Kevin Hægeland.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *