- Vi ser frem til gode utviklingsprosjekter med Nordbohus Orkladal, sier adm. direktør Birger Aspaas i Nordbohus AS. (Foto: Nordbohus)

Etablerer Nordbohus Orkladal

Salvesen & Thams Entreprenør oppretter nytt selskap og salgskontor sentralt på Orkanger for å øke sin boligutvikling i regionen.

Selskapet, som vil være meget salgs- og markedsorientert, vil ha et tett samarbeid med Vibo Entreprenør og Nordbohuskjeden sentralt.

– Et helhetlig tilbud

Gjennom å bli mer synlig samt utvikle nye attraktive tilbud, ser Salvesen & Thams et større potensial på boligsiden enn det som tas ut i dag. Det er også verdt å merke seg at Vibo/Nordbohus Orkladal nå er den største aksjonæren i Nordbohuskjeden nasjonalt.

Nordbohus Orkladal vil etablere et eget salgskontor sentralt på Orkanger for å komme nærmere kundene. Selskapet vil samtidig fortsette sin satsning mot boligmarkedet på Nordmøre som betjenes fra lokaler på Syltbakkan i Surnadal og Stokkøyan i Rindal.

– Vi har stor tro på at dette vil styrke tilbudet til kunder som ønsker seg inn i småhusbebyggelse i regionen. Det forplikter å representere Nordbohus med høyt fokus på kvalitet og leveringsdyktighet, sier markedsjef Pål Sande i Nordbohus Orkladal.

– Salvesen & Thams vil nå kunne tilby et helhetlig tilbud av tomter, eneboliger og leiligheter for alle kundegrupper i vårt definerte nedslagsfelt, sier daglig leder Geir Arne Rao.

-At Salvesen & Thams velger å satse enda sterkere under Nordbohus-paraplyen er en stor glede for oss. Det bekrefter at vårt langsiktige fokus på kvalitet og kundetilfredshet tiltrekker de mest solide partnere for oss. Når Nordbohus Orkladal i tillegg rekrutterer ny ledelse fra øverste hylle så er jeg trygg på at det gode renomme som allerede er opparbeidet blir godt ivaretatt i fortsettelsen. Vi trenger aktive eiere og forhandlere i vår kjede, boligmarkedet er i konstant endring, og vi ser frem til gode utviklingsprosjekter sammen med Nordbohus Orkladal i tiden fremover, sier direktør Birger Aspaas i Nordbohus.

Aasmund Lie (44) blir daglig leder

Nordbohus Orkladal får en erfaren leder i Lie, som nå skal fokusere på å etablere et sterkt merkenavn og attraktiv tilbud for boligbyggere i regionen, i tillegg til å ivareta den daglige ledelsen i Nordbohus Orkladal AS.

Lie er utdannet sivilmarkedsfører og kommer fra stillingen som banksjef i Sparebank1 SMN for kontorene i Skaun og Orkladal hvor han har vært ansatt siden 2013.

– Jeg ser fram til å bidra i utviklingen av boligsektoren i en spennende region. Med partnere som Salvesen & Thams og Vibo er det mulig å få til nye og spennende boligkonsepter ved å jobbe målrettet i markedet, sier Aasmund Lie.

Lie er opprinnelig fra Kristiansand, men har bodd med familien på Orkanger siden 2007 og bor i dag på Evjen.
– Vi er meget fornøyd med å få Aasmund med på vårt lag, sier daglig leder Geir Arne Rao i Salvesen & Thams.

– Han har en meget sterk markedsfaglig forståelse, er kundeorientert og har en lokal forankring som er viktig i utviklingen av våre selskaper.

Lie tiltrer i den nye stillingen 01.01.2019.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *