Visningsbolig i Kongsvinger. (Illustrasjonsfoto: Block Watne)

Block Watne avvikler i Kongsvinger

Manglende resultater gjør at konsernet nå flytter driften av alle prosjekter til distriktskontoret på Romerike.

Distriktskontorets 13 ansatte fikk beskjed om utviklingen tirsdag.

Negativ utvikling

Nedleggelsen skyldes ifølge Block Watne «en varig negativ utvikling i boligsalget i regionen».

– Etter nesten 42 års drift har dette vært en vanskelig beslutning, men slik situasjonen har utviklet seg er det både nødvendig og riktig at vi nå avvikler driften av distriktskontoret på Kongsvinger, skriver John Erling Aarnes, direktør for operativ enhet i Block Watne i en pressemelding.

– Block Watne har over lengre tid ikke solgt nok boliger til å opprettholde den nødvendige bemanningen som kreves for å drifte et eget distriktskontor. Prognosene for befolkningsframskrivingen i regionen tilsier at den negative trenden i boligmarkedet vil fortsette i årene som kommer, skriver Block Watne.

Videre drift fra Romerike

Boligprosjektene som allerede forvaltes fra Kongsvinger overføres nå selskapets kontor på Romerike.

Block Watne skriver at de vil ivareta kontraktsforpliktelser med alle berørte parter i forbindelse med nedleggelsen, inkludert kunder, leverandører og grunneiere som Block Watne har avtaler med.

– Dette er åpenbart en vanskelig situasjon for alle som blir berørt. Vi gjennomfører nå drøftingsmøter med de tillitsvalgte og individuelle samtaler med alle ansatte om hvilke konsekvenser dette vil ha for hver enkelt, sier John Erling Aarnes.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *