(Foto: Garda Anleggsikring)

Foldeport til byggeplasser

Garda Anleggsikring har utviklet en flyttbar foldeport for steder med begrenset plass, eller der det er behov for en port som åpnes/lukkes hurtig.

Dette er en servicemodul som sparer utgifter for entreprenørene, forklarer leverandøren fra Høybråten i Oslo.

Port som passer seg selv

Foldeporten er gjennom sin funksjonalitet og svært solide konstruksjon, et alternativ der man ønsker port med ekstra god kvalitet og lang levetid og som ikke krever stor plass.

– For å sikre høy driftssikkerhet er porten utstyrt med servicemodul. Dette er et webbasert diagnostikkverktøy som gjør det mulig å feilsøke porten uten å fysisk måtte reise ut og se. Kunder vil spare både tid og penger, og HMS-kravene til forsvarlig sikring på byggeplassen opprettholdes, skriver selskapet.

(Foto: Garda Anleggsikring)

– Med mulighet for fjerndiagnostikk, lokalt delelager hos oss i Oslo samt servicepersonell i de fleste deler av landet, vil dette være en portløsning som sikrer forutsigbar og økonomisk drift ute på byggeplass. I tillegg er dette en port med slik kvalitet og konstruksjon at behovet for serviceutrykning vil være mindre enn for mange andre modeller i markedet, sier Stefan Søyring, avdelingsleder for Teknisk Drift i Garda Anleggsikring.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne levere en høykvalitetsport til de som tenker langsiktig, og ser fordelen med en investering der servicedelen er ivaretatt hvis noe uforutsett skulle skje,» avslutter Søyring.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *