Thomas Starmer, markedssjef i Mataki.

Garanterer tett undertak i 30 år

Mataki vil ikke bare love lang holdbarhet på produktene, nå gir de også 30 års garanti på et tekkesystem.

– Med 30 års garanti på Haloten asfaltbaserte tekkesystem er undertaket sikret oppgitt funksjon i like mange år. Siden dette er byggets mest utsatte og viktigste del, er denne garantien en god sikkerhet mot uforutsette kostnader, skriver produsenten i en pressemelding.

 

Eget varemerke

– Vi tør gjøre dette fordi Haloten er vårt eget varemerke og tettesjiktsystem med asfalt underlagsbelegg og tilbehør, basert på mange års utvikling og testing på våre fabrikker, forteller Mataki Norges markedssjef Tommy Starmer i pressemeldingen.

– Systemet forsterker de mest utsatte delene på taket, som tradisjonelt har vært en utfordring. Løsningen øker totalkvaliteten og levetida på undertaket og tilfører dermed både forhandlere, byggherrer, takentreprenører og montører en reell verdi, påpeker han.

 

annonse

Kommenter

Del denne artikkelen