Osmund Kaldheim er administrerende direktør i Husbanken.

Nå får han fem nye direktører

– Vi har bygget en enklere organisasjon. Sterke, nasjonale fagkontor skal gi støtte til regionkontorene i deres arbeid med kommunene, sier administrerende direktør Osmund Kaldheim i Husbanken etter å ha ansatt fem nye direktører.

Dette er de nyansatte direktørene:

Vibeke Røise Warholm (36), direktør for Styring og utvikling, Else Merete Guntveit (54), direktør for Kommunikasjon, Per Olaf Skogshagen (53), direktør for Kommune og marked, Anders Jørgensen (47), direktør for Digitalisering og Merete Berg (53), regiondirektør for Husbanken nord, Hammerfest.

 

Mer om direktørene

Vibeke Røise Warholm (36) direktør for Styring og utvikling, kommer fra stillingen som seksjonsleder i Politidirektoratet. Hun får ansvaret for overordnet styring av Husbanken, kontakt med departementene, rapportering og strategisk HR-arbeid.

Else Merete Guntveit (54), direktør for Kommunikasjon,kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør ved byrådslederens kontor i Oslo kommune. Hun får hovedansvaret for helheten i Husbankens kommunikasjon.

Per Olaf Skogshagen (53), direktør for Kommune og marked, har vært ansatt som seniorrådgiver i Husbanken siden 2016. Han får hovedansvaret for å styre og utvikle helheten i Husbankens tjenester til kommunene, markedsaktørene og samarbeidspartnere.

Anders Jørgensen (47), direktør for Digitalisering, kommer fra stillingen som fungerende direktør for Digitalisering. Han har vært sentral i moderniseringen av Husbankens digitale tjenester siden 2010. Han får ansvaret for både utvikling og drift av Husbankens IT-systemer og digitale tjenester.

Merete Berg (53), regiondirektør for Husbanken nord, Hammerfest, har vært ansatt i Husbanken siden 2009 og kommer fra stillingen som avdelingsdirektør for lån og tilskudd ved kontoret i Hammerfest. Berg har lang erfaring fra Husbankens samarbeid med kommunene og får ansvar for kommunene i Finnmark og Nord-Troms, inkludert Tromsø og Balsfjord.

Ny utlysing av direktørstilling i Bodø

Stillingen som regiondirektør for Husbanken nord, Bodø lyses ut på nytt for å få flere kvalifiserte søkere. Andree Grundstad Meby fortsetter å fungere i stillingen, slik han har gjort til nå, i tillegg til å være direktør for Økonomi og fellestjenester.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.