Ny inneklimasentral med ventilasjon, tappevann og varme

Nå lanserer ventilasjonsprodusenten Flexit en ny inneklimasentral som integrerer ventilasjon, tappevann og varme.

Knut Skogstad, adm. dir. i Flexit.

– Vi ønsker å tilby en komplett løsning som gir et bedre inneklima og som er godt rustet for å møte framtidens strenge krav til miljø og energibruk i nye boliger, kommenterer administrerende direktør Knut Skogstad i en pressemelding.

 

Tettere og varmere

Den nye inneklimasentralen EcoNordic er tilpasset moderne boliger med mindre behov for oppvarming, men med økt forbruk av varmtvann og behov for god ventilasjon, poengterer produsenten i pressemeldingen.

Den nye inneklimasentralen integrerer ventilasjon, tappevann og varme.

Inneklimasentralen integrerer ventilasjon, tappevann og varme. Den inneholder ny teknologi og har flere produktfordeler. Det er effektiv tappevannsproduksjon, kjøling med CO₂, høy varmegjenvinning i ventilasjon og varmepumpe. Sentralen styres med en app.

Ventilasjon og tappevann

Inneklimasentralen leveres i to ulike varianter, EcoNordic W4 som allerede er på markedet og EcoNordic WH4 som kommer seinere i år.

EcoNordic W4 har integrert ventilasjon og tappevann. Den er spesielt egnet i nye boliger som har egen varmeløsning. Det er også egnet ved utskifting av gammelt ventilasjonsaggregat og varmtvannsbereder.

EcoNordic WH4 har integrert ventilasjon, tappevann og varme. Den passer godt i nye boliger, og vil kunne dekke hele boligens behov for ventilasjon, tappevann og varme på en optimal måte, sier Flexit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *