EazyZeek SB sammen med prisutdeler Johan H. Andresen fra Ferd og administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge, Grete Ingeborg Nykkelmo. (Foto: Ungt Entreprenørskap)

Vant med søkeverktøy som eliminerer feilskjær

- EasyZeek skal gjøre arbeidshverdagen til håndverkere enklere, sier ingeniørstudentene som tok storeslem under NM i Studentbedrifter 2018.

— Dette betyr enormt mye, det føles helt fantastisk! Vi har jobbet utrolig hardt for dette og det er veldig deilig å få lønn for strevet. Jeg er så stolt av de andre gutta, sa daglig leder Pål Magnus Hannisdal i EasyZeek SB etter prisutdelingen.

Studentene tok hjem hele 6 av 8 priser.

Mer enn 40 års erfaring

Studentbedriften består av 6 ingeniørstudenter, fem studerer elkraft og én studerer informatikk ved Universitetet i Sørøst-Norge. Samtlige har jobbet som elektrikere, og tilsammen har de mer enn 40 års arbeidserfaring.

I tillegg til Hannisdal, består EasyZeek av Tobias Pedersen, Arnt Raino Johannesen, Henrik Smith, Kristian Snøtun og Jon Harald Schøning. Alle bruker erfaringen og utdanningen sin aktivt, og de har selv opplevd hvilke utfordringer håndverkere møter på.

Derfor kommer de med en løsning på et velkjent problem, som kan  effektivisere og forenkle jobben både for profesjonelle håndverkere og amatører.

annonse

Vil revolusjonere byggebransjen

Presisjonsverktøyet EZ01 bruker trådløs teknologi og fungerer som et hjelpemiddel som finner koblingsbokser, spotkasser og andre skjulte interessepunkter i vegger og tak. Dette gjør det enklere å finne igjen plasseringen etter at vegger og tak er montert. Verktøyet er i utviklingsfasen og studentene satser videre.

—Vi skal videreføre til AS, Nå trenger vi startkapital og skal satse mye egenkapital selv også, sier Hannisdal.

I slutten av juni reiser EasyZeek SB til Riga for å representere Norge under EM for Studentbedrifter.

EasyZeek SB konkurererte med 21 av Norges beste bedrifter fra hele landet. 35 jurymedlemmer var i sving, og ble overbevist av studentene fra Telemark.

annonse

Stakk av med 6 priser!

Studentene i EasyZeek SB tok totalt med seg 6 priser; beste innovative bedrift i samarbeid med Orkla, beste HR-bedrift i samarbeid med ManpowerGreoup, beste profilering og markedsføring, beste økonomistyring i samarbeid med Visma og beste næringslivssamarbeid i samarbeid med NHO.

– Studentbedriften løser en produktivitetsutfordring i et marked der det tradisjonelt har vært lite innovasjon. Selskapet har allerede etablert sterke relasjoner til ledende bransjeaktører med gode internasjonale salgskanaler. Teamet fremstår som dynamisk og troverdig, med stort engasjement og høy bransjekunnskap. Juryen har stor tro på at studentbedriften på sikt vil kunne gi god avkastning til eiere og interessenter, sa Andresen da han delte ut prisen for beste studentbedrift i samarbeid med Ferd.

 

Kommenter

Del denne artikkelen