Ahlsell lover at lanseringen av de tre koffertene og festemidlene bare er starten. (Foto: Ahlsell)

FIXX-kofferter med festemidler

Ahlsell Norge ruller nå ut en storsatsing som gjør det enkelt å holde orden i skrusakene.

Foreløpig består den nye FIXX-serien av tre kofferter og et utvalg festemidler, som gjør det enkelt for håndverkeren å til enhver tid ha oversiktlig og rask tilgang til alt de trenger av festemidler.

Et helhetlig system

Et sentralt element i FIXX er de oppbevaringskoffertene, som er laget for å samle og systematisere festemidler.

De er lette og brukervennlige, har gjennomsiktige lokk som tåler en trøkk, og i versjonen med dobbelt lokk kan brukeren legge en innholdsfortegnelse for kofferten sin eller andre ark og dokumenter. Festemidlene leveres i praktiske esker som sitter som støpt i kofferten.

Uansett hvor mye kofferten ristes og kastes rundt bak i bilen ved kjøring – så er alle skruer nøyaktig der du forlot de.

Tid er penger

– Å holde orden i skruer, verktøy og annet materiell er en unødvendig stor bekymring for håndverkeren. Mange bruker ekstremt store ressurser på å holde orden – og det er selvsagt tid de kunne brukt på å være lønnsom, sier Hallvar Hjermann, segmentsjef for Industri & Bygg i Ahlsell Norge.

– I tillegg er det jo morsommere å skru enn å lete etter skruer, sier Hjermann. (Foto: Ahlsell)

– La oss si at en håndverker til sammen kan spare 10 sekunder hver gang det er behov for å finne riktig skrue i løpet av en dag. Om håndverkeren roter i verktøykassa etter en skrue 20 ganger om dagen, og sparer 10 sekunder hver gang – så spares det inn 200 sekunder hver eneste dag. I løpet av et år på jobb vil dette utgjøre over 1,5 arbeidsdag i besparelser.

Videre satsing

Ahlsell lover at lanseringen av de tre koffertene og festemidlene bare er starten.

– Vi skal ikke si alt for mye om planene våre enda, men dette er et konsept vi kommer til å høre mye fra i tiden som kommer. Vi utvider utvalget av festemidler i tiden fremover, og kommer også med en lang rekke produktnyheter i FIXX-serien etter hvert, sier Hjermann.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *