Lærlingen kommer til et spennende og allsidig miljø sammen med andre lærlinger i tradisjonshåndverk og ulike håndverkere. (Foto: MiA)

Ledig læreplass i tradisjonshåndverk

Museene i Akershus søker en lærling i tømrerfaget som vil lære bygningsvern hos Akershus bygningsvernsenter.

– Du vil få en enestående sjanse til å styrke dine kunnskaper og sikre deg unik innsikt og kompetanse innenfor tømrerfaget med vekt på tradisjonshåndverk og bygningsvern, skriver museene i Akershus om læreplassen.

Unik mulighet

Gjennom Tradisjonshåndverk opplæringskontor og kompetansesenter (TrHå), har du nå mulighet til å bli lærling i tømrerfaget med vekt på bygningsvern hos Akershus bygningsvernsenter (ABVS) i samarbeid med driftsavdelingen på Follo Museum i Frogn kommune.

ABVS har ansvar for befaring og kurs i bygningsvern, mens driftsavdelingen ved Follo Museum utfører vedlikehold på museets antikvariske bygninger.

Du vil få opplæring i et spennende miljø bestående av leder og tømmermester, 2 håndverkere og 3 håndverkskonsulenter.

Spennende oppgaver

Opplæringen vil i hovedsak være på Follo Museum, men også i flere av MiA’s museumsavdelinger rundt i Akershus fylke. Du vil være med på befaringer og delta på en kursrekke sammen med andre håndverkere innen bygningsvern i regi av ABVS.

MiA ved Trhå opplæringskontor vil være din arbeidsgiver og har ansvar for å kvalitetssikre hele opplæringen din. Gjennom Trhå’s lærlingskole vil du få tverrfaglig undervisning og en unik mulighet til å komme sammen med og bli kjent med lærlinger i andre tradisjonshåndverksfag.

Les mer om stillingen og kravene til søker her.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.