(Foto: Lindefjeldvinkelen.no)

Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Norsk robust vinkel

Lindefjeldvinkelen er et værbestandig spesialverktøy som brukes av tømrere, snekkere og andre håndverkere.

Ved å lære deg noen få enkle regler, kan du ved hjelp av Lindefjeldvinkelen legge ut takverket på et hus for forskjellige takhellinger og risse opp andre konstruksjoner på en nøyaktig og rask måte, skriver produsenten.

Effektiv og nøyaktig

Med Lindefjeldvinkelen kan en utføre flere arbeider langt raskere enn en tradisjonell utførelse krever. Man kan lage nøyaktige riss for tilpassing av alle deler i en konstruksjon. Vinkelen er mest bruk til å lage sperr i en takkonstruksjon, men egner seg også godt til for eksempel trapper og nøyaktig panelavslutninger mot tak.

(Foto: Lindefjeldvinkelen.no)

Vinkelen er nøytral med hensyn til målenhet. Den har innpreget gradtall og forholdstall for hjelp til utregning av høyder og lengder i et takverk. Den dekker hellingsvinkler fra 8 til 45 grader, men kan også benyttes for hellningsvinkler større enn dette.

 

Robust

Vinkelen er laget i sjøvannsbestandig aluminium. Utstansing av vinkelen og preging av gradtall blir gjort på stansefabrikken i Lillesand. Som en avsluttende del av produksjonen, blir vinkelen eloksert hos Sørlandets Aluminiumsprodukter i Kristiansand. Elokseringen herder vinkelens overflate og motvirker oppskraping.

Med hver vinkel følger en instruksjonsbok som gir god forklaring i bruken av verktøyet.

Lindefjeldvinkelen måler 600 x 400 mm

 

Vinkelen selges i utvalgte butikker over hele landet, men kan også kjøpes direkte fra produsent. Bestilling gjøres her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *