Nå setter vi ting i system for å hjelpe håndverkeren til å ha en lettere arbeidsdag, sier Würth. (Foto: Würth Norge)

Valgfrihet for proffene

Würth lanserer et nytt konsept for elverktøy: Nå kan håndverkeren ved innkjøp selv kombinere maskiner og batterier innen hver voltklasse.

Grunnen til tiltaket er at det er kunden selv som vet hvor mye batterikraft de trenger til de forskjellige jobbene som skal utføres, forklarer Würth Norge.

Proffen vet best

Han eller hun skal selv kunne velge fritt, kanskje maskinen allerede er på plass og det kun er behov for flere batterier? Mulighetene er mange og fleksibiliteten stor når det gjelder «Pick Your Power»-konseptet.

Her kan du se en kort film om løsningen:

Håndverkeren velger de maskiner og batterier han vil ha, og får levert dette i systemkofferter som enkelt kan låses til andre systemkofferter fra Würth – for enkel transport til og fra oppdrag. Her kan det leveres et skreddersydd system som inkluderer sortimentskrin.

– Valgfrihet Innenfor hver voltklasse betyr kort fortalt at om du skal du ha en maskin innen 12 V, 18 V eller 28 V, så kan du selv velge både hvor sterke og hvor mange batterier du trenger. Og har du batterier nok fra før vil det være en gunstig løsning å kjøpe kun maskinen, forteller produktsjef Øystein Holmsen hos Würth. (Foto: Würth Norge)

Utviklingen innen batteriteknologi har gått raskt de siste årene. Før holdt en maskin cirka 2 ½ sett batterier, nå holder batteriene grovt anslått 2 ganger så lenge som maskinen.

– Moderne batterier holder lenger enn maskinen, og vi har derfor laget en kampanje med nettopriser som foreløpig går ut juni, der våre kunder for eksempel innen 18 V-segmentet kan kjøpe maskin i koffert, uten batterier eller maskin i koffert med valgfritt batteri/lader pakke på 2, 4 eller 5 Ampere, forklarer Holmsen.

annonse

Komplette løsninger

El-verktøyet er en del av helhetstanken på verktøy.

– Vi setter ting i system for å hjelpe håndverkeren til å ha en lettere arbeidsdag. Har du en oppgave som skal løses, og for eksempel skal sette inn en skrue? Vi har både skrue, bits, maskin, verneutstyr, vernebriller, klærne og bilinnredningen. Og støvsuger, vaskemidler, kjemi etc.

– Den dyreste skruen er den du ikke har når du er ute på jobb, understreker Holmsen.

– I dialog med kunden finner vi frem til effektive løsninger som gjør at proffen kommer fullt forberedt ut på jobb, fordi alt er på plass i verktøy- og sortimentskofferter.  Våre selgere og butikkpersonalet er gode på å avdekke behov for å hjelpe kunden til å kjøpe det han trenger – ikke det man tror man trenger, forteller Holmsen.

Han legger til at Würth kan optimalisere innholdet i arbeidsbilen til det proffene faktisk trenger og bruker, og da blir prislappen totalt sett mye mindre enn om det fylles opp med «kjekt å ha»-produkter som du faktisk ikke trenger.

 

Kommenter

Del denne artikkelen