Verktøybytte på sekunder

Nå som Fein ikke lenger er alene om å lage oscillerende verktøy, utfordrer produsenten konkurrentene med et festesystem som gir raskere skifte mellom maskinenes ulike verktøy.

ammen med Bosch, har Fein utviklet festesystemet Starlock som nå brukes på alle Feins oscillerende verktøy. Det gjør at man kan skifte mellom å sage, slipe, skrape eller pusse og polere med samme maskin. Tilbehøret kan byttes med noen enkle grep og tar bare et par-tre sekunder, ifølge produsenten.

Se filmen med flere raske verktøyskifter

 

100 forskjellige tilbehør

Fein har tilpasset systemet som består av elektroverktøy og tilbehør for å oppnå høyere ytelse, raskere arbeidsforløp og presise resultater. Med mer enn 100 ulike tilbehørsprodukter byr produsenten på en enorm allsidighet. Flere av delene er i tillegg patentert og fås bare hos Fein, skriver produsenten i en pressemelding.

 

Like god med batteri

Det meste solgte og meste kjente oscillerende elektroverktøyet, er Fein MultiMaster. Den brukes til mange ulike bygge- og oppussingsoppgaver innen håndverk og industri. Den nye FMM 350 QSL jobber med en 350-watts kompakt høyeffektsmotor. Den batteridrevne versjonen AFMM 18 QSL i er like kraftig som den nettdrevne: Den bruker 18 V li-ion- batteripakker med en kapasitet på 2,5 Ah.

 

annonse

Likte du denne artikkelen? Abonner på fagtidsskriftet Byggmesteren og få bladet fullspekket med lesestoff rett i posten.

Trykk her for priser og bestilling!

Kommenter

Del denne artikkelen