(Alle foto: Rockfon)

Fjerner dårlig akustikk

De nye veggabsorbentene Rockfon Eclipse er enkle å installere, godt designet og fås i syv ulike former og farger.

Dårlig akustikk trenger ikke å være et vedvarende problem etter at kontoret er ferdig innredet, skriver Rockfon.

Designløsning

Mange virksomheter unngår å gjøre noe med akustikkproblemer fordi de tenker at det blir en for stor og dyr investering.

Rockfon introduserer derfor veggabsorbenten Rockfon Eclipse.

Den er både er enkel å installere og er et designelement som kan formes på uendelige mange kreative måter.

Daglig leder hos Rockfon, Jonny Aas, forteller at løsningen er særlig etterspurt hos virksomheter der det er store overflater og glassvegger som skaper dårlige betingelser for akustikken:

– Her har vi et produkt som kan flere ting på én gang. Den løser akustikkutfordringer, samtidig med at kundene får full designfrihet. På denne måten trenger du ikke å gå på kompromiss: Du får et integrert produkt, med både design og akustikk i en og samme løsning. Nettopp en slik løsning er det mange av våre kunder som har etterspurt, og nå kan de få det!

Etterspurt designfrihet

Rockfon Eclipse passer til alle rom, er tilgjengelig i alle tenkelige farger, og har syv forskjellige geometriske former. I tillegg kommer alle de formene som man selv kan lage ut av akustikkløsningen. Jonny Aas forklarer:

– Med Rockfon Eclipse kan du for eksempel bygge egen logo, få en kunstner til å lage et kunstverk, eller gjennom en gruppeøvelse blant de ansatte lage noe kreativt til veggen i møtelokalet. Kun fantasien setter grenser for designet med denne akustikkløsningen.

Men løsningen gir ikke kun designfrihet til de daglige brukerne av kontoret, utdyper Jonny Aas. Den gir også arkitektonisk frihet til å skape kontorbygninger med og i materialer som ikke nødvendigvis skaper den beste akustikk:

– Mange moderne bygninger består ofte av betong, harde gulv og glassvegger. Dette er materialer som er flotte, men som ikke skaper en god akustikk på arbeidsplassen. Med vår nye akustikkløsning får arkitektene nå full frihet til å velge de materialene de ønsker, for med våre akustikkabsorbenter på himlinger og vegger kan akustikkravene på kontorene likevel bli oppfylt. Rockfon Eclipse eliminerer det som i størst grad dreper et godt arbeidsmiljø: nemlig dårlig akustikk, avslutter Aas.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *