Skalahus består av 28 nye husmodeller i tre ulike serier, samt flermannsboliger - her modellen Himin. (Illustrasjon: Skalahus)

Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Lanserer huskjeden Skalahus

17. mars ble den nye huskjeden Skalahus lansert av BoligPartner under boligmessen på Hellerudsletta. Kjeden har allerede 11 forhandlere og nå jaktes det flere.

I løpet av de nærmeste årene siktes det mot å nå nasjonal dekning med et 30-talls forhandlere rundt omkring i landet, skriver BoligPartner.

Bred huskatalog

– I første omgang vil 11 Norhus Øst-forhandlere, forhandle Skalahus sine produkter. Samtidig er Skalahus ute etter å vokse videre, og vi planlegger en nasjonal ekspensjon fremover. Vi jakter derfor flere dyktige og kvalitetsbevisste forhandlere i hele Norge, og oppfordrer interesserte selskaper til å ta kontakt, sier kjededirektør for Skalahus, Ketil Strand.

Skalahus er en kjede med boliger som spenner innen alt fra eneboliger til større prosjekter med leiligheter. Kjeden vil bygge både for enkeltkunder og utvikle egne prosjekter som vil selges i markedet. Boligene vil kjennetegnes av funksjonalitet og et tidsriktig uttrykk og design. De er utviklet på bakgrunn av grundige analyser og kundeinnsikt.

– Skalahus har en bredde i produktspekteret som appellerer til ulike kjøpere. I tillegg inneholder konseptet en egen Volum-serie som består av tilleggsmoduler som enkelt kan integreres i flere av husene – det være seg utleieenhet, terrasser etc. Husene vil i tillegg bygges i treverk, hvilket i seg selv er i vinden med tanke på blant annet miljøaspektet, sier Ketil Strand.

Strategisk grep

BoligPartner-konsernet, som er en av Norges ti største boligbyggere, er hovedaksjonær i Skalahus. I BoligPartner-konsernet finner vi kjeder som BoligPartner AS, Norhus Øst og Archihus. Den nye huskjeden er et ledd i konsernets videre vekstambisjoner:

– Skalahus komplementerer satsingen til BoligPartner-konsernets andre kjeder på en god måte – både når det gjelder produktspekter, målgrupper og markeder. Konsernet utvider og øker dermed slagkraften sin totalt sett. Målet er at dette vil bidra til å gi viktige synergier og ytterligere volum fremover, noe som igjen bidrar til økt konkurransekraft i markedet, sier Rune Deglum, direktør for kjedeutvikling i BoligPartner Konsern.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *