Gulvleggerbuksen 6923 FlexiWork+ med hylsterlommer. (Foto: Snickers Workwear)

Komfortabel gulvleggerbukse

– Målet vårt var å skape den mest komfortable buksen for gulvleggere som jobber under ulike klimaforhold, sier Snickers Workwear.

– Buksen er utviklet med tanke på gulvleggeren, men vi tror den vil bli en favoritt blant flere yrkesgrupper med sine smarte lommer, forsterkninger, verktøyhemper, snørelukking nederst og utmerket bevegelsesfrihet, forklarer salgsutviklingsleder Henry Lundberg.

Slitesterk og smart

Buksa er produsert i slitesterkt Ripstop-materiale med mekanisk stretch, og sørger for utmerket komfort og slitestyrke. I tillegg er kneputelommene forsterket med helelastisk Armortex-stoff som inneholder DuPontTM Kevlar aramidfibre.

– Etter responsen å dømme så langt er vi mer enn fornøyd. Passformen er basert på det populære designet fra 6-serien som kombinert med det myke og elastiske stoffet garanterer utmerket fleksibilitet og god komfort. Kort sagt følger disse buksene alle bevegelsene til den hardtarbeidende gulvleggeren, sier Lundberg.

Plusversjon

FlexiWork+ Gulveleggerbukse har lett tilgjengelige hylsterlommer med glidelåsrom samt formsydde ben for optimal passform og bedre bevegelsesfrihet.

I tillegg gir robuste Cordura-forsterkninger ekstra slitestyrke rundt anklene og på lommene, herunder de Kevlar-forsterkede hylsterlommene. Et integrert, men avtakbart belte med spenne av slitesterk polyamid sørger for overlegen passform og komfort i midjen.

FlexiWork+ Gulveleggerbukse er forventet ute i butikkene i løpet av April 2018.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *