Den nye verktøyvesten er også tilgjengelig i versjon med høy synlighet (4230). (Foto: Snickers Workwear)

Slitesterke verktøyvester

De nye verktøyvestene fra Snickers Workwear gir rask og enkel tilgang til alle dine viktigste verktøy når du trenger dem.

Den oppgraderte vesten heter 4250 og har flere fordeler og nye funksjoner som forbedret ventilasjon, samtidig som alle de smarte funksjonene fra forgjengeren er beholdt, sier produsenten.

annonse

Solid som en ryggsekk

– Det ergonomiske konseptet bak en verktøyvest er det samme som for en ryggsekk. Vi har brukt brede skulderstropper og et justerbart belte slik at du får vekten bort fra skuldrene. Vi har også tilføyd høydejusterbare krok- og løkkefester på skulderstroppene for å justere bærehøyden på verktøyvesten til optimalt komfortnivå, sier salgsutviklingssjef Henry Lundberg.

(Foto: Snickers Workwear)

annonse

– Når du, som håndverker, tar verktøyvesten din ned fra knaggen, kan den veie opptil 10 kilo. Derfor må den være enkel å ta på. Selv utenpå flere lag med klær. Derfor har vi også laget en innebygd ekspansjonsdel på forsiden, som betyr at verktøyvesten passer like godt over t-skjorte og genser som de tykkeste vinterjakker, fortsetter Henry Lundberg.

annonse

Vesten er laget av slitesterkt, men allikevel ekstremt komfortabelt Dobby Pro Nylon-forsterket materiale. Den har mange lommer, som spiker- og verktøylommer, hylsterlommer foran med verktøyløkker, vinklede baklommer med enkel tilgang, brystlommer med knivfeste og en polstret mobillomme.

Den nye verktøyvesten er også tilgjengelig i versjon med høy synlighet (4230).

 

 

Likte du denne artikkelen? Abonner på fagtidsskriftet Byggmesteren og få bladet fullspekket med lesestoff rett i posten.

Trykk her for priser og bestilling!

Kommenter

Del denne artikkelen