En stolt gjeng hos Byggmakker Gunvald Johansen Fauske mottar heder og diplom som årets Byggmakker. (Foto: Byggmakker)

Best av 70 butikker

Ble Årets Byggmakker: – På vegne av både ansatte og kunder er jeg rørt og stolt, sier Ole Andre Lilleløkken hos Byggmakker Gunvald Johansen Fauske.

I sterk konkurranse med over 70 butikker fra hele landet gikk fredag kveld Byggmakker Gunvald Johansen Fauske til topp når de ble kåret til årets Byggmakker butikk.

Les også:

Hemmeligheten? Beinhard jobbing

Ifølge Lilleløkken ligger det hardt arbeid bak at de nå endelig gikk til topp.

– Vi jobbet beinhardt i fjor for å kapre nye kunder og oppdrag, blant innenfor prosjektmarkedet. I tillegg jobbet vi systematisk med å jobbe smartere og bedre. Det gav resultater. Vi oppnådde en rekordomsetning på 49,4 millioner og fikk også en resultatforbedring på over 99 prosent. Dette hadde vi ikke klart uten dyktige og dedikerte medarbeidere som har stått på hver eneste dag for kundene våre. De på lageret har fått kjørt seg spesielt, siden de har måtte håndtere en mye større mengde pakking og utsending av varer.

På mandag blir det feiring med kake til alle 18 medarbeiderne.

– Jeg må samtidig få berømme de engasjerte eierne våre og som er et fantastisk støtteapparat. De tenker langsiktig og tør å satse på oss i butikken. Det betyr også at vi får det vi trenger, for å gjøre det lille ekstra for kunden våre. Vi er også heldige som har svært trofaste proffkunder, lokale håndverkere som snekrer og bygger de flotteste boligprosjektene. Jeg føler meg privilegert som har så flinke folk rundt meg, sier en svært fornøyd Lilleløkken.

Flott varehus

For å vinne konkurransen om å bli årets Byggmakker butikk må de i følge administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel AS kunne vise til gode resultater på flere områder.

– Verdiene til konsernet må stå sterkt i bedriften og de må levere gode kundeopplevelser og drive godt salg. De må være lojale og utnytte fordelen ved å være et medlem. Butikken må også gjøre noe ekstra, være lønnsomme og ha deltatt på ulike aktiviteter som kjeden arrangerer.

Juryen har lagt spesielt vekt på at Gunvald Johansen Fauske har et ryddig, innbydende og inspirerende varehus. De er svært lojale til kjedens konsepter og innkjøpsavtaler. De hadde god og lønnsom vekst i 2017 og varehuset scorer høyt på kundetilfredshet.

– Sist, men ikke minst; butikken, lederskapet og de ansatte setter kunden i fokus, er løsningsorientert, og er klare for å ta nye steg i årene som kommer, sa Jacobsen under utdelingen.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *