Godt isolert glass slipper lyset inn

Ny beleggteknologi gjør at neste generasjon isolerglass kan slippe gjennom mer lys.

Saint-Gobain Building Glass Europe har dermed klart å kombinere fordelene fra to- og trelags glass i ett og samme produkt, noe som er et stort teknisk gjennombrudd, hevder selskapet i en pressemelding.

Med den nye beleggteknologien får glasset ikke bare har gode isolasjonsegenskaper, det slipper også inn store mengder dagslys. Det betyr for eksempel at et tre lags glass som er svært varmeisolerende, nesten kommer opp i de samme verdiene for lysgjennomslipp som et to lags.

Kjernen i nyvinningen er en effektiv lavenergiteknologi som brukes i belegget på glasset, ifølge pressemeldingen.

Tre lags glasset CLIMATOP ECLAZ kommer på det norske markedet i februar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *