Foret i de nye Evolution jakkene er produsert av resirkulerte PET-flasker. (Alle foto: Blåkläder)

Høyteknologiske vinterklær

Blåkläder lanserer en ny serie avanserte arbeidsklær kalt «Evolution» som er laget for å motstå ordentlig kulde og ekstremvær!

Kolleksjonen består foreløpig av fire plag, skriver den anerkjente produsenten.

Utviklet for ekstremkulde

De påkostede plaggene kan brukes hver for seg eller kombineres med hverandre.

 

Med den svært varme parkasen 4460 er kaldt vær ingen hindring. Den er utviklet for ekstremkulde med blant annet et mykt og varmt Thermore®-fôr, og er både vind- og vanntett og pustende. Foret til jakken er varmt men føles samtidig lett, og er produsert av resirkulerte PET-flasker.

 

Skalljakken 4990 og isolasjonsjakken 4992 er designet for å brukes sammen, men fungerer selvsagt også fint hver for seg. Skalljakken beskytter mot regn og vind, og legger du til isolasjonsjakken, er du også beskyttet mot kulde – en perfekt match i kaldt vær.

Isolasjonsjakken 4992.

 

Fleecejakken 4998 er det perfekte mellomlaget og designet for å passe under skalljakken. Det avanserte materialet isolerer mot kulden samtidig som det leder kroppsvarmen og fuktigheten bort fra kroppen under arbeid i høyt tempo.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *