Huseier Joachim Nybakke er fornøyd med rehabiliteringen. (Foto: Icopal)

Første hus med flatt tak-garanti

Et familiehus i Oslo fikk nylig rehabilitert sitt 50 år gamle tak og tegnet den første avtalen om Icopal Pluss Garanti - firmaet garanterer for både produkt og utførelse i 15 år.

Familien Nybakke i Prinsdal valgte Team Icopal-medlem ØB-tak for rehabilitering av sitt flate tak, skriver Icopal i en pressemelding.

Les også: Først med garanti for tette tak

Befarer selv

Icopals Pluss Garanti for flate tak ble lansert akkurat i det avtalen mellom ØB-tak skulle inngås, og dermed ble familiehuset i Prinsdalen det første hjemmet i Norge med flatt tak-garanti.

Nybakke flyttet inn i huset i Oslo for to år siden, og bygningen fra 70-tallet krever en del oppgraderinger. Nå var det etterisolering i taket og omtekking som stod på planen. ØB-tak fungerte som prosjektledere for hele jobben, og koordinerte også med firmaet som skulle utføre etterisoleringen.

Garantien kom som en bonus i avtalen for familien på fem, som selv vil stå for de to årlige befaringene som må gjøres av taket.

Det 140 kvm store taket ble ferdigstilt i slutten av august og Jonsson opplyser at det er montert ett-lags Mono PC hvor den nye tekkingen ble lagt oppå den gamle. Valget av tekking gir familien Nybakke garanti på taket i 15 år. (Foto: Icopal)

– ØB-tak var raske med å gi oss et fornuftig tilbud. De har vært veldig serviceinnstilte og gjort dette prosjektet enkelt for oss. At vi fikk garantien på taket var en bonus og gir oss en ekstra trygghet. Årene med garanti er et godt insentiv til å gjennomføre vedlikehold av taket og sende bilder som dokumentasjon, sier huseier Joachim Nybakke.

annonse

– En reell fordel

ØB-tak er meget positive til den nye garantiordningen og ser allerede fordelene overfor kundene. En protokoll blir fylt ut når taket befares, og legger grunnlaget for tilbudet som skal skrives. Dette er også første steg i dokumentasjonen som må være på plass for at garantien skal være gyldig.

– På de første prosjektene vi har levert med garantiordningen, kom garantien som en bonus på kundene. For oss er det generelt et positivt salgsargument som også er en reell fordel for kunden, sier Daniel Jonsson i ØB-tak.

Hjemmet til familien Nybakke er et funkisinspirert hus bygd i 1970. Huset var solid bygget og ekstra påkostet på den tiden, men krever nå en del vedlikehold av de nye eierne.

– Siden huset er nesten 50 år gammelt er det naturlig at det må en del utskiftinger til. Vi har blant annet byttet ut en del vinduer og etterisolert vegger for å forbedre inneklimaet i huset. Nå stod etterisolering av taket for tur, og dette var den utløsende grunnen til at taket ble tekket om nå. For å komme til med innsprøytet isolasjon måtte det lages ni hull. ØB-tak åpnet taket for firmaet som skulle isolere, og lukket og tekket deretter taket med samme type tekking som var brukt tidligere, sier huseier Nybakke.

Det 140 kvm store taket ble ferdigstilt i slutten av august og Jonsson opplyser at det er montert ett-lags Mono PC hvor den nye tekkingen ble lagt oppå den gamle.

Valget av tekking gir familien Nybakke garanti på taket sitt i 15 år.

 

 

Likte du denne artikkelen? Abonner på fagtidsskriftet Byggmesteren og få bladet fullspekket med lesestoff rett i posten.

Trykk her for priser og bestilling!

Kommenter

Del denne artikkelen