Icopal-sjef Håkan Magnusson skal også lede Braas Monier i Norge.

Skal lede takgigant

Administrerende direktør Håkan Magnusson i Icopal skal også lede Braas Monier i Norge. Han får dermed ansvaret for en komplett produktportefølje til tak og en samlet omsetning på 1,1 milliarder kroner.

BMI Group, eierselskapet til Icopal og Braas Monier, har utnevnt Håkan Magnusson til å lede begge virksomhetene i det norske markedet. Gode resultater etter to år med ansvaret for Icopal AS, belønnes  nå med større ansvar, heter det i en pressemelding.

Icopal og Braas Monier er markedets desidert største leverandør av kunnskap og løsninger til tette bygg, med en komplett produktportefølje til alle typer tak.

Icopal og Braas Monier skal beholde sine respektive merkevarer.

 

 

– Jeg er stolt, glad og ydmyk overfor oppgaven, sier Magnusson. – Jeg gleder meg til å bli kjent med alle våre nye kolleger og lære mer om de mange kvalitetsløsningene i Braas Moniers produktportefølje, sier Magnusson.

Braas Monier har 70 ansatte i Norge, og en fabrikk i Årdal. Selskapet er særlig kjent for ulike undertaksløsninger og skråtaksprodukter basert på betong og tegl som Zanda.  Produktene komplimenterer Icopals eksisterende produktlinjer, og det nye selskapet er det eneste med en komplett portefølje av løsninger til tak, ifølge pressemeldingen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *