Den lille enheten kan festes på det meste og tåler tøffe arbeidsforhold. (Foto: Milwaukee)

Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Vokter og sporer verktøyet

Milwaukee lanserer TICK – små sporingsenheter som vokter og sporer opp verktøy og utstyr ved hjelp av Bluetooth.

– Målet med TICK er å gjøre det enklere å håndtere verktøy og eliminere kostbare eller tungvinte metoder som brukes i dag. Muligheten til raskt å finne ut hvor et verktøy befinner seg, kan spare tid og penger hvis et verktøy stopper opp eller trengs på kort varsel, sier Thomas Møller, Trade Product Manager hos Milwaukee Powertools.

 

Ved å utnytte den samme integrerte sporingsteknologien som finnes hos verktøy med One-Key – Milwaukees digitale plattform for verktøy og utstyr – tilbyr vi brukerne en måte å spore opp verktøy på, ganske enkelt ved å bruke TICK. Verktøyet er det viktigste for at alle håndverkere og fagfolk skal kunne utføre arbeidet sitt – TICK sikrer at de har full kontroll på alt, sier Møller.

Her kan du se en presentasjon av sporingsenheten:

Med sin lave profil kan TICK festes sikkert til alt ved bruk av lim, skruer, nagler eller strips. Den flate baksiden gir gjør det lett å feste enheten til en rekke ulike overflater, og med den runde formen egner den seg godt til å plassere på lite synlige steder som undersiden av en stige eller stativet til en gjærsag.

 

Alle enheter har et serienummer inngravert, slik at brukerne enkelt kan identifisere og bruke flere TICK. Når de er festet og skjult, sørger enheten for at det eneste du trenger å gjøre for å finne verktøyet, er å ta frem mobilen.

Brukes med app

Produkter med TICK-enheter er koblet sammen via ONE-KEY-appen til Milwaukee. Verktøyet og posisjonen spores med appen når sporingsenheten kommer innenfor en radius av 30 m fra en telefon med appen installert.

Den vann- og støvtette kapselen beskytter de innvendige delene mot vær og vind, og UV-bestandig plast sørger for at TICK ikke blir skjør når den blir utsatt for sollys. (Foto: Milwaukee)

Posisjonsoppdateringene blir overført via alle ONE-KEY-apper som befinner seg innen rekkevidde, uavhengig av om appen er åpen eller ikke. Dermed kan brukerne raskt finne det verktøyet de mangler.

TICK har solid beskyttelse mot selv de tøffeste forhold – noe som gir fagfolk trygghet om at de vil motta posisjonsoppdateringer om verktøyet og utstyret sitt uansett situasjon.

I tillegg tåler det solide plastchassiset omfattende vibrasjoner og støt, og tilbyr fremragende sporingskapasitet, til og med når det er festet til for eksempel en generator.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *