BoligPartnes hytteserie Birken har slått godt an etter at den ble lansert i romjula.

Birken selger for BoligPartner

BoligPartner har fortsatt den gode veksten fra i fjor inn i første kvartal i år. En viktig bidragsyter er den nye hytteserien Birken.

Mari Skjærstad, administrerende direktør i BoligPartner AS.

– I første kvartal har vi solgt 262 hus og hytter, mot 217 til samme tid i fjor. Dette er sterke tall vi er svært fornøyde med, sier Mari Skjærstad, administrerende direktør i BoligPartner AS i en pressemelding.

 

Økte med 161 prosent

Med i de gode tallene hører også sterk økning i hyttesalget. I første kvartal økte hyttesalget med 161 prosent sammenlignet med første kvartal 2016. Birkenhyttene som ble lansert i Sjusjølia i romjula, har solgt ut to byggetrinn på kort tid.

– Birkenhyttene har navnet sitt etter de tradisjonsrike Birkebeinerarrangementene og er en del av en sponsoravtale mellom BoligPartner og Birken. Hytteserien består av fem hytter for den aktive familien. De er plasseffektive med praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv., forklarer Skjærstad i pressemeldingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *