Bjørn Marhaug er koordinator for A-krimsenteret i Oslo.

A-krimarbeid i Oslo til frokost

«Sammen mot kriminalitet i arbeidslivet» er temaet når byggenæringen inviteres til frokost i Oslo i slutten av januar.

A-krimsenteret i Oslo skal legge fram erfaringene så langt. Senteret ble opprettet for to år siden, og er et samarbeid mellom politiet, skatteetaten og arbeidstilsynet. Koordinator for senteret, Bjørn Marhaug, og spesialrevisor i skatteetaten, Heidi Husom, skal redegjøre for hva de gjør og hva de ser, og ikke minst hva næringen bør se etter.

Les mer hos bnl.no

 

Som en elefant

Marhaug har jobbet med arbeidslivskriminalitet i lenge, og sa i et intervju i Byggmesteren for vel tre år siden at byggenæringen er så stor at den kan sammenlignes med en elefant. – Vårt arbeid blir å stykke opp ”elefanten” og se til at de som jobber med de enkelte stykkene samarbeider, sa Marhaug.

annonse

Likte du denne artikkelen? Abonner på fagtidsskriftet Byggmesteren og få bladet fullspekket med lesestoff rett i posten.

Trykk her for priser og bestilling!

Kommenter

Del denne artikkelen