Sikrere takarbeid

Icopals permanente fallsikringssystem gjør det tryggere og enklere å utføre service- og vedlikeholdsarbeid på taket.

Latchways er et dynamisk og vaierbasert fallsikringssystem som enkelt monteres på alle typer tak. Systemet leveres i rustfritt stål. Sertifiserte installatører sikrer at sikkerhetskravene er ivaretatt.

Den permanente forankringen er kjernen i systemet.

Raskere arbeid

– Systemet øker tryggheten og gjør at arbeidsoppgaver i høyden løses raskere og mer effektivt. I tillegg til at det gir den beste beskyttelsen og største fleksibiliteten for de som jobber på taket, sikrer det også at takbelegget ikke rives av når uhell forekommer, sier administrerende direktør for Icopal, Håkan Magnusson i en pressemelding.

Ankres fast

– Kjernen i det patenterte systemet er en dynamisk ankerstolpe. Den gjør at brukeren trygt kan bevege seg fritt rundt på taket, uten å måtte koble seg av og på alle overganger. Resultatet er at arbeidet på taket utføres raskere, og sikkerheten er ivaretatt for både den som jobber på taket, og taket selv, sier Magnusson.

Sekk med sikkerhet

I tillegg til selve systemet tilbys en kombinert sele og nedfiringsryggsekk som gjør at man kan redde seg selv. Ryggsekken inneholder 20 meter kabel, samt en spole med en bremsemekanisme.

Se mer hos Icopal

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *