Farisi er en av husmodellene som Archihus formidler. (Foto: BoligPartner)

Boligkjede jakter forhandlere

Den nye boligkjeden Archihus er det ferskeste tilskuddet i BoligPartner-konsernet. Nå frir de til forhandlere rundt omkring i Norge.

Archihus er en kjede som utelukkende tilbyr moderne boliger med en nyskapende arkitektur.

Les også: Lanserer ny boligkjede

Vil bli en nasjonal aktør

Fremover skal det finnes nye samarbeidspartnere og i løpet av de to neste årene er målet å ha et 20-talls forhandlere rundt omkring i Norge.

- Archihus er en ambisiøs kjede med et sterkt konsern i ryggen. Kjeden skal bygges opp til å bli en nasjonal aktør i Norge, og i første omgang er vi nå på utkikk etter forhandlere i sentrale strøk på Øst- og Vestlandet, sier Tore Gulliksen, daglig leder i Archihus.
– Archihus er en ambisiøs kjede med et sterkt konsern i ryggen. Kjeden skal bygges opp til å bli en nasjonal aktør i Norge, og i første omgang er vi nå på utkikk etter forhandlere i sentrale strøk på Øst- og Vestlandet, sier Tore Gulliksen, daglig leder i Archihus.

Akershus, Stor-Oslo, Buskerud, Østfold, Vestfold, Rogaland, Bergens- og Trondheimsområdet er definert som satsingsområder nå i første omgang.

 

Bergen er først ut

Archihus sin første forhandler er Arkitekthus AS, som vil dekke Bergen og omegn.

Kontoret ligger på Askøy og daglig leder Pia Westgaard har stor tro på konseptet.

– Archihus har boliger som vi er sikre på vil slå meget godt an i sentrale strøk som eksempelvis Bergensområdet. Vi opplever at moderne boliger med en innovativ og særegen arkitektur stadig blir mer etterspurt, og Archihus vil dermed treffe et voksende og viktig segment i markedet, sier Westgaard.

En del av et stort konsern

Archihus eies av BoligPartner-konsernet som er en av Norges ti største boligbyggere. Med det har Archihus store ressurser og bred fagkompetanse i ryggen. Etableringen av Archihus er en del av konsernets videre vekstambisjoner.

– Etableringen av Archihus er i tråd med vår strategi. Kjeden vil henvende seg til andre hovedmålgrupper enn BoligPartner AS, og konsernet utvider dermed nedslagsfeltet sitt. Målet er at dette vil bidra til å gi BoligPartner-konsernet viktige synergier og ytterligere økt volum fremover, noe som igjen bidrar til økt konkurransekraft i markedet, sier Rune Deglum, direktør for kjedeutvikling i BoligPartner Konsern.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.