Butikken består av 1400 kvadratmeter butikk og trelasthandel og hadde i 2015 en omsetning på 40 millioner kroner med 7 årsverk. (Foto: Haugaland Byggkjøp)

Haugaland Byggkjøp går til Byggmakker

– Jeg ser frem til å bli med i en byggevarekjede med et sterkt merkenavn og som vil styrke våre konkurransevilkår, sier eier Didrik Hereid.

Haugaland Byggkjøp AS, som er en del av Hereid gruppen, har de siste 11 årene drevet byggevarehandel på Bø industriområde, men har i mer enn 100 år drevet trelasthandel.

Ny og større butikk

Det er derfor en meget erfaren og kunnskapsrik butikk og trelasthandel som nå blir en del av Byggmakker. Butikken består av 1400 kvadratmeter butikk og trelasthandel og hadde i 2015 en omsetning på 40 millioner kroner med 7 årsverk.

– Det meste av vår omsetning er i dag knyttet til leveranser til proffmarkedet, sier Hereid. (Foto: Haugaland Byggkjøp)
– Det meste av vår omsetning er i dag knyttet til leveranser til proffmarkedet, sier Hereid. (Foto: Haugaland Byggkjøp)

– Med Byggmakker i ryggen vil vårt tilbud til proffen bli vesentlig forsterket samtidig som vi kan utvikle vår ambisjon om å ta en større del av selvbygger og forbrukermarkedet. Til høsten vil vi åpne en helt ny butikk som vil være dobbelt så stor som den vi har i dag, og da vil vi trenge flere folk, forteller Didrik Hereid.

 

Fornøyd med konkurransevilkårene

Hereid er godt fornøyd med medlemsbetingelsene som Byggmakker kunne tilby.

– Jeg opplever at Byggmakker tilbyr innkjøpsbetingelser, produkter, logistikk, markedsføring og andre verdiøkende tjenester som gjør at våre konkurransevilkår nå blir styrket. Når kjemien stemte i tillegg var det et enkelt valg, sier Hereid.

Flere nye butikker til Byggmaker

Byggmakker er svært fornøyd med å få tilført et nytt medlem

– Haugaland Byggkjøp passer perfekt for Byggmakker. Med den erfaringen de har fra proffmarkedet og med de tydelige ambisjonene de har mot selvbygger og forbrukermarkedet gleder vi oss til det videre samarbeidet, sier Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Byggmakker Handel AS.

– For oss inngår også den nye butikken i Haugaland-området i en planlagt vekst av nye butikker. Vi har som målsetting å vokse til 100 butikker spredd over landet og fikk i 2015 tilført et større antall byggevareutsalg til volumet. At vi kan starte det nye året med dette flotte medlemmet viser at kjøpmannsstrategien vi har lagt til grunn for vekst fungerer godt. Det er veldig motiverende, sier Strand Jacobsen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *