- Kunnskapsdeling er det beste utgangspunktet for innovasjon og nytenkning, forteller Engebretsen. (Foto: Jackon)

Jackon bygger kompetansesenter

Tidligere produksjons- og lagerhall på Gressvik ved Fredrikstad blir ny arena for kunnskapsdeling og innovasjon.

Kompetansesenteret blir en del av Jackons hovedkontor, skriver selskapet i en pressemelding.

Kunnskap og innovasjon

– Læring i praksis trumfer det meste. Vi har lenge ønsket å legge til rette for praktiske demonstrasjoner av våre byggesystemer, og er svært fornøyde med at beslutningen om å opprette et kompetansesenter nå er fattet, sier Jan-Erik Engebretsen, salgsdirektør i isolasjonsprodusenten Jackon.

Kompetansesenteret skal spesielt legge til rette for praktiske demonstrasjoner av byggesystemer, slik at kursdeltakere selv kan lære gjennom prøving og feiling under kyndig veiledning. (Foto: Jackon)
Kompetansesenteret får god plass og skal legge til rette for praktiske demonstrasjoner av byggesystemer, slik at kursdeltakere selv kan lære gjennom prøving og feiling under kyndig veiledning forteller salgsdirektøren. (Foto: Jackon)

I tillegg vil det bli arrangert foredrag om aktuelle tema, samt faglige arrangementer spesielt rettet mot studenter.

– Kunnskapsdeling er det beste utgangspunktet for innovasjon og nytenkning. Målet er at møtene med profesjonelle brukere, forhandlere, arkitekter og studenter også skal gi våre egne ansatte inspirasjon til stadig å utvikle nye og bedre løsninger, forteller Engebretsen.

Skandinavisk målgruppe

– Plasseringen legger til rette for at vi kan skysse inn kunder fra nærmest hele vårt Skandinaviske nedslagsfelt. Beliggenheten sentralt på Østlandet gir god tilgjengelighet for kunder i lokalområdet, og har grei avstand til flyplassen, forteller Engebretsen.

Forarbeidet til kompetansesenteret startet høsten 2014, og senteret skal etter planen stå ferdig til Jackons årlige fagdag i juni 2015.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *