Karmen passer de aller fleste dører der veggen er 75 til 153 mm tykk. (Foto: Swedoor)

Fleksibel karm for innerdører

Swedoors nye Flex+karmer for innerdører passer de fleste åpninger – selv i skrå vegger – fordi de medfølgende foringene er justerbare.

I de nye karmene fra Swedoor er det frest inn en tetningslist for lydredusering. Treverket er nøye valgt ut og alle malte flater er kvistfrie. Dermed slipper du å bekymre deg for om det skal dukke opp gule flekker, som ellers kan synes, skriver produsenten i en pressemelding.

I karmen er det en integrert tetningslist som reduserer lyden ved lukking og mellom rommene.
I karmen er det en integrert tetningslist som reduserer lyden ved lukking og mellom rommene. (Foto: Swedoor)

Treverket er nøye utvalgt, og alle malte flater er kvistfrie. Dermed slipper du gule flekker som ellers kommer til syne med tiden.

Montering uten hull

Ved tradisjonell montering av karmer spikres fôringene fast, slik at du får små spikerhull som må sparkles over. Med Flex+karm kommer et justerbart fôringssett som monteres med smarte clips. Resultatet blir at du slipper spiker- og skruehull.

Flex+karm kommer i to utførelser, glatt og rustikk. Karmen passer de aller fleste dører der veggen er 75 til 153 mm tykk. Karmen finnes også uten justerbare fôringer, men med samme lyddempende egenskaper og flotte finish, under navnet +karm.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *