Jon Sandnes fra BNL overlot verktøyene til kommunalminister Jan-Tore Sanner.

BM 0814: Verktøykasse mot useriøse

– Det er her kampen vil stå fremover, sier styreleder Åsmund Østvold i Byggmesterforbundet. Hva kan de 5 verktøyene utrette mot byggenæringens useriøse aktører? Les om hvordan byggmester Arild Andersen har fått de mest tilfredse huskjøperne, sjekk om nye Mercedes Sprinter er drømmebilen og se detaljene i Jadarhus` takløsninger i BM 0814 som er på vei til alle abonnenter.

Å finne nye verktøy mot svart arbeid, lav rekruttering og sosial dumping tar tid. Faktisk er de fem foreslåtte verktøyene resultatet av ti års arbeid i forbundet. Nå avhenger mye av regjeringens valg: Alle forslag må realiseres samlet om tiltakene skal få full effekt.

Vil du gjerne lese denne reportasjen? Nå kan du enkelt bestille ditt gratiseksemplar av Byggmesteren her.

 

Andre spennende saker fra septemberutgaven er:

Skjermbilde7

Mercedes, Citroën og Opel testkjørt

Biltester har det vært langt mellom i Byggmesteren, men i BM 0814 starter en tredelt test av større kassebiler. Tre testlag med tømrere har kjørt hver bil grundig og gir deg klare anbefalinger om utstyr, innredninger og priser.

 

Skjermbilde2

Bygger seg rolig opp

Vil du lykkes med boligbygging over tid, kan Øklandhus være et godt eksempel. I ti år har selskapet satset på mindre hus i moderne stil og reist ca 30 boliger i året. Her satses det på egne tømrere, gode tomter og å bygge tradisjonelt på plassen uten prekutt eller elementer.

 

Skjermbilde5

Tilhengerkran gir raskere oppføring

– Vi har tre kraner som hver betjener tre-fire tømrerlag, forteller byggmester Arne Grønningen i Norsk Byggmontering. Selskapet er blitt avhengig av de mobile kranene som de selv eier og tauer til byggeplassene. Halverte kostnader målt mot kran på lastebil, og langt raskere monteringer er to av fordelene du kan lese om i BM 0814.

Skjermbilde4

 

BM 0814 – 80 sider nyheter, kommentarer og produkter for deg som vil vite hva som skjer innen bygg- og tømrerfaget akkurat nå.

 

Skjermbilde3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *