Dobler omsetning med industriell produksjon

Takket være enkel produksjon av massive elementer i tre, kan det lille byggmesterfirmaet doble omsetningen i år.

Bygg & vedlikehold Bodø AS som tidligere for det meste har hatt vedlikeholds- og serviceoppdrag for borettslag, satser på nybygg i tre. Den har valgt en enkel bygging av massive elementer som egne ansatte står for, og har dermed fått tilgang til et nytt marked. I fjor leverte firmaet sitt hittil første og til da største næringsbygg på 1.000 kvadratmeter. Nå i april begynner det bygging av en flerbrukshall som er nesten fire ganger større.

Et enkelt skur er bygd opp mellom to konteinere. Her kan elementproduksjonen foregå under tak. Gaffeltruck/hjullaster kommer lett til for å løfte elementene ut etter hvert. (Foto: Joakim Dørum, Green Advisers) (klikk for større bilde)
Et enkelt skur er bygd opp mellom to konteinere. Her kan elementproduksjonen foregå under tak. Gaffeltruck/hjullaster kommer lett til for å løfte elementene ut etter hvert. (Foto: Joakim Dørum, Green Advisers) (klikk for større bilde)

– Det siste oppdraget for Bodø kommune bidrar til at omsetningen stiger fra 28 millioner i fjor til 50 millioner i år, sier en fornøyd daglig leder, Vidar Nordang.

I en reportasje i Byggmesteren nr. 4-14 som kommer etter påske, forklarer han nærmere hvordan de store oppdragene løses av et lite byggmesterfirma.

 

Du kan allerede nå bestille et eksemplar av Byggmesteren nr. 4-14  her

Les også:  Industrialisering må til for å konkurrere

Vil bidra til å industrialisere byggebransjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *