Avfalls-avspark på Bygg Reis Deg

En norsk byggeplass har klart å ombruke og gjenvinne absolutt alle materialrester fra bygget. EUs mål om 70 % gjenvinning av byggavfall innen 2020, er derfor ikke ambisiøst nok, det kan nås allerede i 2016, mener nettverket som jobber med nasjonal handlingsplan for byggavfall.

Torsdag 17. oktober inviterer nettverket for den nasjonale handlingsplanen til avspark for kommende års avfallsplan (2013-2016).

På konferansen som holdes i forbindelse med Bygg Reis Deg, handler ett av foredragene om Betonmast/Selvaagbyggs byggeplass på Mortensrud i Oslo. Der har de sendt bort containeren for blandet avfall. Alt som blir til overs på bygget, blir gjenvunnet!

Det er den tredje i rekka av nasjonale handlingsplaner for byggavfall som blir presentert på konferansen som du kan lese mer om her.

Les mer om Betonmasts 100 % sortering

Les også: Avgifter og krav kan begrense byggavfallet

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *