På topp hos Norgeshus

JOS Bygg As i Ullensaker gikk til topps blant forhandlerne i Norgeshus i helga. Firmaet prises for godt salg og igangsetting av nye boliger, for å ville prøve nye konseptboliger og for å dele erfaringer.

JOS Bygg As hadde 10 igangsatte boliger og solgte 19 boliger i fjor. Det var også blant de første som ville bygge Norgeshus konseptboliger, fortalte administrerende direktør Dag Runar Båtvik ved tildelingen på kjedens kongress i Trondheim lørdag kveld.
Båtvik berømmet firmaet for å være lojal overfor kjedens aktiviteter og god til å følge markedsføringsprofilen.

 

Tur til Malawi

Foruten diplom og heder og ære, vant bedriften reise for to til Norgeshus´ skoleprosjekt i Malawi i Afrika.Firmaet vant prisen foran to andre nominert: Schj. Salomonsen, Leknes i Nordland, og Byggmestrene Magnussen og Gundersen, Moss.

JOS Bygg as driver virksomhet i Ullensaker der også hovedflyplassen ligger, og ble for øvrig nylig trukket fram som et godt eksempel på hvilken nytte forhandlerne har av kjedens kvalitetssikrings- og HMS-systemer.

Les også: Fem tilsyn men ikke ett avvik
– Trygghet med forsikring

 

  Hans Hadland i Hadland Bygg As er tydelig stolt over å ha vunnet prisen årets prosjekt. Her sammen med prisutdeler Båtvik og arkitekten May Siri Bones.

Hans Hadland i Hadland Bygg As er tydelig stolt over å ha vunnet prisen årets prosjekt. Her sammen med prisutdeler Båtvik og arkitekten May Siri Bones.

Solfanger og takterrasse

Hadland Bygg i Egersund vant prisen for årets prosjekt i Norgeshus. Vinnerprosjektet er et leilighetsbygg med fire enheter. I presentasjonen trakk adm.dir. Båtvik fram at dette er bygd med lavenergikvaliteter og det er tatt i bruk solfangere. Prosjektet har også stor takterrasse.

Hadland Bygg vant prisen i konkurranse med omsorgsleiligheter som er bygd av Primahus i Stjørdal og en barnehage som er bygd av Din Bolig i Ørsta.

John Kåre Sundstrøm og Øystein Kvam i Glava med prisen for årets leverandør, sammen med prisutdeler Benn Asgeir Båtvik.
John Kåre Sundstrøm og Øystein Kvam i Glava med prisen for årets leverandør, sammen med prisutdeler Benn Asgeir Båtvik.

 

Mye skryt til Glava

Glava ble kåret til årets leverandør, og hadde fått mange rosende ord blant annet om god service og kort leveringstid fra forhandlerne, fortalte Båtvik.
Nortett og Dooria var de andre to nominerte til prisen som ble avgjort i avstemning blant forhandlerne.

 

Vamp leverte en drivende god halvannen times konsert.
Vamp leverte en drivende god halvannen times konsert.

Vamp og Afrika-innsamling

Norgeshus feiret sitt 25 års jubileum på kongressen, og fikk både forhandlere og leverandører med på en storstilt pengeinnsamling i stedet for gaver. Til sammen kom det inn bortimot 450.000 kroner i løpet av kvelden. De skal gå til bygging av skoler og graving av brønner i Malawi i Afrika.

Kjeden bød også på en annonsert overraskelse som var hemmeligholdt til teppet gikk opp for en svingende flott konsert med Vamp. Haugesundbandet spilte flere av de store slagerne det er kjent for, og bød på den ferskeste hiten, «Liten foggel» som ekstranummer.

Les også: 25 års gave ble 450.000 kroner til Malawi

NH_vamp1

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *