Entreprenør med bevaringsvilje

Kruse-Smith AS region Øst er en av tre nominerte til den første Bygg og bevar-prisen. Entreprenøren har restaurert Tveten gård i Oslo og dermed levert et viktig bidrag til å bevare hovedstadens kulturarv, lyder begrunnelsen.

Firmaet som tidligere het Skutle Entreprenør, berømmes videre for å vise stor vilje til å sette kompetanse i høysetet. Det satser på gamle håndverksteknikker og fokuserer på godt materialvalg. Arbeidene på Tveten gård er et eksempel på godt samarbeid med oppdragsgiver Oslo kommune, heter det.

De to andre nominerte til prisen er Malermester Studsrud AS fra Ørje i Østfold og Møbelverkstedet Restaurering AS.

 

Prisutdeling fredag

Bygg og bevarprisen deles ut for første gang fredag formiddag. Det skjer på Bygg og Bevars fagsamling. Bygg og bevar er et nettsted for alle som bor i eller jobber med gamle hus. Det gir tips og kontaktinformasjon til håndverkere. Bygg og Bevar er et samarbeid mellom Miljøverndepartementet og Byggenæringens Landsforening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *