Se batterisaga skjærer metall!

Motek lanserer nå en batteridrevet Hilti metallkappsag som er konstruert for å skjære stål og metall med rette kutt uten å forårsake gnister. Den vises også i en overbevisende demonstrasjonsfilm.

Filmen ligger på YouTube, og viser flere håndverkere som skjærer i ulike metaller med metallkappsaga.

I en pressemelding sier Motek  dette om den nye batteriudrevne metallkappsaga:

Hilti SCM 22-A er en batteridrevet metallkappsag som er konstruert for å skjære stål og metall med rette kutt uten å forårsake gnister. Metallspon blir effektivt samlet opp med en chipoppsamler, noe som betyr at det er minimalt med opprydding etter bruk. For din egen sikkerhet, har sagen en motorbrems som gjør at bladet stopper i løpet av 0,5 sekunder. Sirkelsagen sitter godt i hånden med design som gjør verktøyet godt balansert med lav vekt.

 

Bruksområder

Sirkelsagen Hilti SCM 22-A har mange bruksområder, for eksempel er den optimalisert for å kutte skinner og rør, og det kan gjøres direkte på arbeidsplassen fordi det gjøres med kalde kutt. Det er også mulig å kutte forskjellige typer metallplater og sandwichpaneler med veldig fine kutt, slik at etterarbeid er unødvendig.

 

Hilti 22 volt familien

Batterisirkelsagen SCM 22-A er medlem av Hilti 22 V-familien, noe som betyr at batteriene kan brukes til en rekke av andre batteriverktøy. Derfor er det bare å mikse og matche mellom verktøy og batterier å få den perfekte miksen for arbeidet som skal utføres.

 

Likte du denne artikkelen? Abonner på fagtidsskriftet Byggmesteren og få bladet fullspekket med lesestoff rett i posten.

Trykk her for priser og bestilling!

Kommenter

Del denne artikkelen