Kaffe og katalog gjør susen

Maxbos 300 kvadratmeter store utstilling er kåret til beste stand på Bygg reis deg. Standen som er svært enkel, og byr på gratis kaffe, brus og stor produktkatalog, vant foran standene til to andre nominerte blant de 470 utstillerne, HTH og Byggma.

Juryen framhever Maxbos stand for design som samsvarer med utstillerens merkevareplattform. Gode messetilbud, og at de har reklameeffekter som publikum gjerne vil ha med seg, var etter juryens mening viktig for seieren.
Videre berømmes standen for serviceinnstilt og lett gjenkjennelig betjening.

Linda Ege og Roar Berg er godt fornøyd med at Maxbos stand er kåret til den beste.

Maxbo er den eneste byggevarekjeden som har egen utstilling på årets messe. Den er svært enkelt innredet, og har plass til mange som kommer innom for å hente gratis drikke, og sette seg ned og nyte denne.

Rørleggere rekrutterer

Norske Rørleggerbedrifters Landsforening NRL fikk hederlig omtale av juryen. Særlig for at standen viser engasjement for rekruttering. I de første messedagene har tre rørleggerlærlinger avlagt svenneprøve på standen, og skapt stor oppmerksomhet om rørleggerfaget.

Ny besøksrekord

Bygg reis deg som arrangeres i Norges Varemesse på Lillestrøm, satte også i går ny besøksrekord, forteller arrangørene. Torsdag var det over 10.700 besøkende innenfor portene. Det var nesten 3.000 flere enn andre dag på forrige messe.

Gratis adgang

Fagfolk har gratis adgang til messa. Vil du besøke Byggmesterforbundet og datterselskapene Byggmesterforsikring og Byggmesteren på stand D05-06, kan du registrere deg på forhånd og skrive ut adgangskort.
Gå inn på www.byggreisdeg.no. Under fanen ”Fagfolk” kan du registrere deg. Nødvendig passord for å komme i gang,  er 3hvL.