Økt interesse med innovasjonspris

Historiens første Byggenæringens Innovasjonspris ble i går tildelt Moelven Wood for den isolerte stenderen Iso3. – Dette gir oss ekstra fart i et marked som er i ferd med å ta av, sier daglig leder i Moelven Iso3, Sven Egil Holmsen.

Sammen med divisjonssjef i Moelven Wood, Bjarne Hønningsstad og teknisk sjef og oppfinner Haumann Sund, mottok han prisen på Bygg reis degs åpningskonferanse.

Juryen sier blant annet om Iso3: «Vinneren bygger opp under norsk byggeskikk og norske materialer. Innovasjonen er genial i sin enkelhet og har direkte bakgrunn i økte energikrav fastlagt gjennom plan- og bygningsloven og tilhørende forskrifter.”

Innovasjonsprisen ble i år delt ut for første gang, og den ble opprettet på initiativ fra messearrangørene. Juryen, som var ledet av adm. direktør Gunn Ovesen i Innovasjon Norge, fikk inn 40 forslag til vurdering. Flere av forslagene skal ha vært gode vinnerkandidater.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *