Økt interesse med innovasjonspris

Historiens første Byggenæringens Innovasjonspris ble i går tildelt Moelven Wood for den isolerte stenderen Iso3. – Dette gir oss ekstra fart i et marked som er i ferd med å ta av, sier daglig leder i Moelven Iso3, Sven Egil Holmsen.

Sammen med divisjonssjef i Moelven Wood, Bjarne Hønningsstad og teknisk sjef og oppfinner Haumann Sund, mottok han prisen på Bygg reis degs åpningskonferanse.

Juryen sier blant annet om Iso3: «Vinneren bygger opp under norsk byggeskikk og norske materialer. Innovasjonen er genial i sin enkelhet og har direkte bakgrunn i økte energikrav fastlagt gjennom plan- og bygningsloven og tilhørende forskrifter.”

Innovasjonsprisen ble i år delt ut for første gang, og den ble opprettet på initiativ fra messearrangørene. Juryen, som var ledet av adm. direktør Gunn Ovesen i Innovasjon Norge, fikk inn 40 forslag til vurdering. Flere av forslagene skal ha vært gode vinnerkandidater.

 

Likte du denne artikkelen? Abonner på fagtidsskriftet Byggmesteren og få bladet fullspekket med lesestoff rett i posten.

Trykk her for priser og bestilling!

Kommenter

Del denne artikkelen