Etter at prisen er overrakt, fikk Lars Arne Ellefsen (t.h.) rosende omtale av Øystein Kvam i Glava og Per Jæger

Byggmester priset for nyskaping

Byggmester Erling Skipnes AS i Bodø ble onsdag kveld tildelt Boligprodusentenes og Glavas nyskapingspris. Bedriften får prisen for å gå foran i å søke nye løsninger blant annet i forbindelse med bygging av et passivhus i Bodø.

Lars Arne Ellefsen mottok prisen på vegne av bedriften på Boligkonferansen på Gardermoen.
Han kvitterte for prisen med å takke håndverkerne som har gjort en så god jobb med det bedriften har satt i gang, og firmaets grunnleggere, Marit og Erling Skipnes, som har gitt ham stort spillerom.

Vilje til nyskaping

Adm. dir Per Jæger i Boligprodusentenens Forening leste opp denne bregrunnelsen  for at prisen tilfalt bedriften:
«Bedriften har over flere år vist evne og vilje til nyskaping og utprøving av nye løsninger. Bedriften har gått foran i utviklingen og utprøvingen av nye og mer energieffektive løsninger. Bedriften har gjennomført forbildebygging av lavenergiboliger i samarbeid med Husbanken og Byggforsk, og bedriften har nå tatt passivhusutfordringen ved å oppføre det første katalogbaserte passivhuset i Norge».

To fikk hederlig omtale

Nyskapingsprisen er satt opp av Boligprodusentenes Forening og Glava.
Hederlig omtale ble tildelt BoligPartner As og Roger Howden i arkitekt- og ingeniørkontoret Leite & Howden AS for henholdsvis å ha vært langt framme med å ta i bruk building smart-teknologi og for stor  innsats i Boligprodusentenes utviklingsarbeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *