Peab vil kjøpe flere

Storentreprenøren Peab vil vokse gjennom oppkjøp. Siste tilskudd var Senter Bygg Entreprenør AS i Åmot i Buskerud. Grunnlegger Ole-Jan Hansen ser på Peab som en langsiktig eier til å videreføre livsverket hans.

– Med oppkjøpet får vi 100 nye dyktige medarbeidere og et velrenommert selskap med godt utviklingspotensial. Dette styrker vår posisjon og muligheter ytterligere i Østlandsområdet, sier Stein Eriksen, adm. direktør i Peab Norge AS i en pressemelding.

Senter Bygg Entreprenør blir et datterselskap av Peab Norge AS. Selskapet er basert i Åmot og utfører oppdrag innen nybygg og rehabilitering. Senter Bygg Entreprenør er en stor boligbygger og har egen fabrikk for produksjon av storelementer i tre.

Tidligere eier og gründer Ole-Jan Hansen er tilfreds med at Senter Bygg Entreprenør har fått en ny solid og langsiktig eier til å videreføre hans livsverk.

Peab har hatt vekst de siste åra og planlegger videre ekspansjon. Med oppkjøpet av Senter Bygg Entreprenør viderefører selskapet strategien for oppkjøp av veletablerte selskaper i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *